Dr Viton M-JET - Формула за мажи

 

Dr Viton M-JET - Формула за мажи

M-JET е моќна природна формула специјално создадена за мажи. Формула која ја подобрува машката благосостојба, машкото сексуално здравје, виталност и потенција. Cинергетска мешавина составена од лековити билки, амино киселини, витамини и минерали која има повeќекратно дејство: 

  • Ги подобрува сексуалните перформанси и ја зголемува потенцијата
  • Го зголемува либидото и желбата за секс 
  • Дава сила, енергија и ја зголемуваиздржливоста
  • Го зголемува нивото на тестостерон
  • Помага при проблеми со импотенција (еректилна дисфункција)
  • Ја зголемува плодноста и го подобрува квалитетот на спермата 

Дамиана (Turnera aphrodisiaca) e моќен афродизијак и сексуален стимуланс. Билка која расте во Мексико, а нејзините  лековити моќи биле познати на Маите уште пред многу векови.

Дамианата, го зголемува либидото, желбата за секс и сексуалното задоволство така што стимулира одредени хормони и хемикалии во мозокот. Дамианата делува позитивно на расположението, ги намалува стресот, нервозата и стравот од несоодветни сексуални перформанси.

Дамианата исто така го зголемува протокот на крв и дотурот на кислород до половиот орган со што се зголемува  потенцијата  и сексуалната моќ.  Дамианата е докажан лек против импотенција (еректилна дисфункција).

Трибулусот (Tribulus Terestris) е билка која се користи со векови во Ајувредската медицина. Нејзината популарност на западот рапидно расте во последните години.

Трибулусот го стимулира созадавањето на тестостерон кај мажите. Тестостронот е хормон кој е неопходен и многу важен за здравјeтo и општа благосостојба кај мажите. Тестостеронот ги покрива сите аспекти на машкото сексуално здравје и виталност:

  • Дава енергија и jа зголемува издржливоста, силата и го намалува уморот
  • Ја зголемува потенцијата ја подобрува ерекцијата и сексуланиот перформанс
  • Ја зголемува мускулната маса
  • Го зголемува либидото и самодовербата

Tongkat Ali (Eurocoma longofolia) - е растение кое вирее во Индонезија и е моќен сексуален стимулатор. Во комбинација со Трибулусот може да го зголеми нивото на тестотеронот дури за 37%. Tongkat Ali исто така го успорува стареењето.

Eпидемиум  е лековита билка и моќен афродизијак кој делува психички кај мажите.

Епидемиумот ефикасно го намалува нивото на кортизол во крвта.  Под зголемен стрес се зголемува нивото на кортизолот кој предизвикува хроничен умор, намалено ниво на тестостерон, намалена желба за секс и импотенција.

Епидемиумот ја зголемува возбудата и желбата за секс , така што го зголемува нивото на серонтонин и допамин, хормони која не прават среќни и добро расположени.

Maka (Lepidium meyenii)

Маката е корен кој расте Андите во Перу. Хрaнлив и лековит корен кој во себе собржи изoбилие на витамини, минерали, амино киселини и антиоксиданси кои на природен начин ги регулираат хормоните. Маката го подобрува квалитетот на спермата и ја зголемува плодноста кај мажите.

Жен-Шенот е најстарата лековита билка позната на човештвото.

Жен-Шенот корен кој е силен физички и психички стимулатор. Дава сила, ја зголемува енергијата и потенцијата кај мажите. Го продолжува траењето на сексуалниот однос и помага при проблеми со предвремена ејакуалација. Го намалува психичкиот стрес кој  е често причина за импотенција и слаби сексуални перформанси кај мажите.

Гуараната е егзотичен плод кој расте во Амазонските шуми. Гуараната е моќен природен енергетски стимуланс. Дава повеќе енергија, ја зголемува силата и издржливоста при сексуален однос. Забрзано пумпа крв во половиот орган и ја зголемува еректилната моќ. 

L-arginin е амино киселина која помага за содавање протеини во нашето тело. Таа во телото се претвара во нитро оксид. Нитро оксидот е важен за здрава еректилната функција на половиот орган, овој гас им помага на крвните садови да се опуштат со што се збогатува крвта со кислород и се зголемува циркулацијата. Л-ргининот помага за лечење на импотенција и неплодност.

Цинкoт e минерал кој  e есенцијален за машкото полово здравје. Игра главна улога во формирањето на нова сперма и одржување на мотилитетот на сперматозоидите. Тој е, исто така, од суштинско значење за различни метаболнички процеси. Цинкот помага во зголемување на тестостеронот.

Селенот има слична фунција како Цинкот и во комбинација делуваат многу ефикасно за зголемена плодност и квалитет на спермата. Селенот  ја подобрува циркулацијата на крвта и работата на срцето и е моќен антиоксиданс.