НОВО ! Откриен е есенцијален нутриент кој ни ја подобрува концентрацијата и меморијата

Ако активно спортуваш, не се храниш здраво, постојано си во бркотница со времето... умот се троши, ПОТОЧНО ги троши резервите на ХОЛИН... и ЗАТОА забораваш, меморијата не те држи, концентрација- НУЛА, а расположението „променливо како времето“!
 
Холинот е есенцијална состојка со која се храни нашиот мозок, НО чии резерви се трошат... телото НЕМОЖЕ да ги надополни, а ние МОЖЕМЕ да ги надополниме доколку ја внесуваме преку исхраната како додаток во исхрана.
 
Холинот е дел од богатиот состав на Dr. Viton - Магнезан NEURO - природна формула за подобра меморија, концентрација и здрава мозочна активност.
 
При пет месечно активно користење на Dr. Viton - Магнезан NEURO 75% од нашите корисници имаа значително зголемена способност за помнење и подобрување на концентрацијата, а 25% од корисници се пофалија дека забележуваат подобрување.
 
Dr. Viton - Магнезан NEURO е есенцијален коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на доброто расположение и благосостојба.
 
Наредниот пат кога ќе ја посетиш најблиската аптека, не заборавај да го побараш Магнезан Неуро!

 

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.
Или нарачај преку телефонскиот број 02/3218-821

magnezan neuro mock up 585x585