Dr. Viton Magnezan C е комбинација на Магнезиум Цитрат збогатен со Витамин Ц во течна форма што претставува едноставен и брз начин на дозирање.

Read more ... »

Dr. Viton - Tribulus ја промовира машката плодност, сексуалната желба, градењето на здрава мускулна маса, функцијата на уринарниот тракт и јакнење на либидото.

Дознај повеќе »

ПОСАКУВАШ УБАВА КОЖА БЕЗ НЕПРИЈАТЕН СЈАЈ, МИТЕСЕРИ И АКНИ?

ПОТРЕБНО ТИ Е РЕШЕНИЕ КОЕ ЌЕ ГИ „ОТСТРАНИ ОД КОРЕН“!

Дознај повеќе »

Dr. Viton - Magnezan Neuro

Magnezan Neuro е есенцијален коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на доброто расположение и благосостојба.

Дознај повеќе »

К2 KOMPLEX нова супер формула, што ќе ви го ПРОДОЛЖИ и СПАСИ ЖИВОТОТ

К2 Komplex-от содржи витамин К2, новооткриен супер витамин коj ги воодушевува научниците и лекарите ширум светот. К2 е витамин од огромна важност и суштинско значење за човековотo здравје. Формулата е збогатена и со лесно абсобрлив органски калциум (добиен од морска трева), витамин Д3, магензиум и цинк.

Дознај повеќе »