Д-р Витон Омега-3 капсулите содржат полизаситени омега 3 есенцијални масни киселини и тоа: еикозапентанонска (EPA) и докозахексаеноична киселина (DHA), кои човечкото тело не може само да ги синтетизира, туку потребно е да се внесат преку храната или како додаток. Потребната дневна доза е 250 mg EPA и DHA.

Дознај повеќе »

Иновативна формула која содржи природни пигменти и уникатен спој на витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, и екстракти од растенија, кои го унапредуваат здравјето на вашата кожа, и ја прават вашата кожа неверојатно блескава, и беспрекорно потемнета.

Дознај повеќе »